Βάψιμο σπιτιού Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε αξία σε ένα σπίτι, το βάψιμο είναι μία από τις πιο απλές και λιγότερο δαπανηρές. Το προσεγμένο, καλοσχεδιασμένο βάψιμο μπορεί να κάνει το σπίτι σας ένα θετικό περιβάλλον και να σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα.

Εάν χρησιμοποιείτε καλά κατασκευασμένα χρώματα και αξιόπιστες μεθόδους, το σπίτι σας θα διατηρήσει τη νέα του όψη χωρίς να απαιτείται υπερβολική συντήρηση από μέρους σας.

Το βάψιμο στο σπίτι μπορεί να είναι απλό ή περίπλοκο. Όλα εξαρτώνται από τη μέθοδο. Όποια και αν είναι η φύση του έργου σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε.

Αν σκοπεύετε να βάψετε το εξωτερικό ή το εσωτερικό του σπιτιού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το χρώμα του χώρου σας είναι για μας πολύ σημαντική υπόθεση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δείγμα τις δουλειάς μας. Είναι διάφορα σπίτια που αναλάβαμε το βάψιμο τους.

vapsimo katoikias exwterika - Βάψιμο σπιτιού | εσωτερικά - εξωτερικά

Στον εξοπλισμό μας συγκαταλέγονται, μηχανήματα air les, καμηλοπάρδαλη (τριβείο) και μηχάνημα υδροβολής. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε μέθοδο βαφής, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε ανεξαρτήτως έκτασης και επιφάνειας. Το συνεργείο μας μπορεί επίσης να αναλάβει βαφές ξύλινων επιφανειών καθώς διαθέτει εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο.

Η εφαρμογή των υπηρεσιών γίνεται με γνώμονα το καλύτερο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι απόρροια της τεχνογνωσίας που έχουμε αποκτήσει από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, κάτι που μπορεί να διαπιστωθεί από τα ίδια μας τα έργα.

Βάψιμο Σπιτιού Τιμή

Για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία. Γι’ αυτό και δε μπορούμε να καθορίσουμε εκ των προτέρων μια τιμή.

Μπορούμε όμως να έρθουμε ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας, και μετά από εκτίμηση του έργου να σας κάνουμε την προσφορά μας.

Για εμάς οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Καλέστε μας στο Σταθ: 210 263 5464 ή Κιν: 693 417 7077 για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους.

Ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Βάψιμο σπιτιού – Τα 5 σημεία για ένα εντυπωσιακό αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που θα διαρκέσει στον χρόνο.

Προετοιμασία χώρου πριν το Βάψιμο σπιτιού

Όταν πρόκειται να βαφτούν οι εσωτερικοί χώροι ενός σπιτιού το οποίο κατοικείται, αναμφίβολα το πρώτο βήμα για ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα είναι η σωστή προετοιμασία του χώρου. Ως επαγγελματίες πάντα δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ενδελεχή κάλυψη όλων των επιφανειών όπως πατώματα, σκάλες και μονώνουμε κατάλληλα όλα τα έπιπλα και τις συσκευές πριν το βάψιμο του σπιτιού. Στόχος ας μην ξεχνάμε είναι η αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού και όχι τελικά με ένα πρόχειρο βάψιμο και πρόχειρη προετοιμασία να γίνει το αντίθετο.

IMG 1037 300x225 - Βάψιμο σπιτιού | εσωτερικά - εξωτερικά

Επισκευή επιφανειών κατά το Βάψιμο σπιτιού

Είναι απαραίτητο να δοθεί έμφαση στην αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούν συνεχή φθορά στην τοιχοποιία. Ένα από τα πιο σύνηθες προβλήματα των σπιτιών είναι η υγρασία. Αφού επιλυθεί η βλάβη που προκαλεί την υγρασία στην συνέχεια, πριν το βάψιμο του σπιτιού, είναι αναγκαίο να ακολουθηθεί η κατάλληλη εργασία στην επιφάνεια των τοίχων. Η τοποθέτηση επιλεγμένων υλικών θα εμποδίσει μελλοντικά αντίστοιχα προβλήματα, και την σύντομη χρονικά επανάληψη της διαδικασίας του χρωματισμού.

31 300x225 - Βάψιμο σπιτιού | εσωτερικά - εξωτερικά

Απαιτούμενος Εξοπλισμός για το Βάψιμο σπιτιού

Τα εργαλεία για το τρίψιμο των επιφανειών, την επισκευή και τελικά για το βάψιμο του σπιτιού είναι ένας παράγοντας που πολλοί δεν δίνουν σημασία. Ένας σωστός χρωματισμός σπιτιού απαιτεί τα εργαλεία να μην έχουν υποστεί φθορά ώστε η επιφάνειες να βάφονται λείες και να μην δημιουργούνται διχρωμίες και ατέλειες. Διαθέτουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως μηχανήματα air les, καμηλοπάρδαλη (τριβείο) και μηχάνημα υδροβολής ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε μέθοδο βαφής και το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε ανεξαρτήτως έκτασης και επιφάνειας.

εικόνα Viber 2019 07 12 19 52 09 300x225 - Βάψιμο σπιτιού | εσωτερικά - εξωτερικά

Επιλογή κατάλληλων υλικών βαφής για το σπίτι σας

Ο κανόνας της αγοράς «Ότι πληρώνεις, παίρνεις» ισχύει κατά κόρον στα υλικά χρωματισμού. Για να μπορέσει το χρώμα να κρατήσει στον χρόνο είναι σημαντική η επιλογή επώνυμων χρωμάτων, τα οποία να ενδείκνυνται για τον συγκεκριμένο χώρο. Για εξωτερικό βάψιμο σπιτιού ο παράγοντας αυτός είναι ακόμα πιο σημαντικός αφού η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο, οι βροχές και τον σύνολο των καιρικών συνθηκών διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση του χρώματος. Σε κάθε έργο επιλέγουμε με προσοχή τα υλικά μας και ποτέ δεν θυσιάζουμε την ποιότητα για μια πιο οικονομική λύση.

15 300x225 - Βάψιμο σπιτιού | εσωτερικά - εξωτερικά

Εμπειρία στο Βάψιμο σπιτιού

Κάθε εργασία έχει τις δυσκολίες της και πάντα δημιουργούνται εμπόδια που η εμπειρία 83 χρόνων και η τεχνογνωσία μας στην επιστήμη των χρωμάτων μας δίνει την σιγουριά πως στο τέλος θα έχουμε ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα χρωματισμού το οποίο θα σας αφήσει εσάς πλήρως ικανοποιημένους και εμάς περήφανους ακόμη μια φορά για την εργασία που προσφέρουμε.

Εάν σκέφτεστε να βάψετε το σπίτι σας, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να εκτιμήσουμε το κόστος της εργασίας και να βρούμε μια λύση για τις ανάγκες χώρου σας. Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους. κάντε κλικ εδώ για χρωματοπωλείο περιστέρι

1 5 300x225 - Βάψιμο σπιτιού | εσωτερικά - εξωτερικά

Ενδεικτικά Έργα