Αν και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να προσθέσετε αξία σε ένα σπίτι, το βάψιμο σπιτιού είναι μία από τις πιο απλές και λιγότερο δαπανηρές κινήσεις. Το προσεγμένο, καλοσχεδιασμένο βάψιμο μπορεί να πετύχει στο σπίτι ένα θετικό περιβάλλον και να σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα.

Εάν χρησιμοποιείτε καλά κατασκευασμένα χρώματα και αξιόπιστες μεθόδους, το σπίτι σας θα διατηρήσει τη νέα του όψη χωρίς να απαιτείται υπερβολική συντήρηση από μέρους σας.

Το βάψιμο σπιτιού  μπορεί να είναι απλό ή περίπλοκο. Όλα εξαρτώνται από τη μέθοδο. Όποια και αν είναι η φύση του έργου σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να το πετύχετε.

Αν σκοπεύετε να βάψετε το εξωτερικό ή το εσωτερικό του σπιτιού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το χρώμα του χώρου σας είναι για μας πολύ σημαντική υπόθεση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε δείγματα τις δουλειάς μας. Είναι διάφορα σπίτια που αναλάβαμε το βάψιμο τους.

vapsimo katoikias

Στον εξοπλισμό μας συγκαταλέγονται, μηχανήματα air les, καμηλοπάρδαλη (τριβείο) και μηχάνημα υδροβολής. Έτσι, μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε μέθοδο βαφής, ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε ανεξαρτήτως έκτασης και επιφάνειας. Το συνεργείο μας μπορεί επίσης να αναλάβει βαφές ξύλινων επιφανειών καθώς διαθέτει εργαστήριο πλήρως εξοπλισμένο.

Η εφαρμογή των υπηρεσιών γίνεται με γνώμονα το καλύτερο αισθητικό και ποιοτικό αποτέλεσμα, το οποίο είναι απόρροια της τεχνογνωσίας που έχουμε αποκτήσει από την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο των ελαιοχρωματισμών, κάτι που μπορεί να διαπιστωθεί από τα ίδια μας τα έργα.

Βάψιμο Σπιτιού Τιμή 2022

Για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία. Γι’ αυτό και δε μπορούμε να καθορίσουμε εκ των προτέρων μια τιμή.

Μπορούμε όμως να έρθουμε ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας, και μετά από εκτίμηση του έργου να σας κάνουμε την προσφορά μας.

Για εμάς οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο καθώς το βάψιμο σπιτιού είναι κάτι που πέρα από την προσθήκη αξίας είναι και κάτι που θα σας φτιάχνει τη διάθεση.

γιαυτό και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Καλέστε μας στο Σταθ: 210 263 5464 ή στο Κιν: 693 417 7077 για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους.

Ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό, εύκολα και γρήγορα.

Βάψιμο σπιτιού – Τα 5 σημεία για ένα εντυπωσιακό αψεγάδιαστο αποτέλεσμα που θα διαρκέσει στον χρόνο.

Προετοιμασία χώρου

Όταν πρόκειται να βαφτούν οι εσωτερικοί χώροι ενός σπιτιού το οποίο κατοικείται, αναμφίβολα το πρώτο βήμα για ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα είναι η σωστή προετοιμασία του χώρου. Ως επαγγελματίες πάντα δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην ενδελεχή κάλυψη όλων των επιφανειών όπως πατώματα, σκάλες και μονώνουμε κατάλληλα όλα τα έπιπλα και τις συσκευές πριν από τις εργασίες. Στόχος ας μην ξεχνάμε είναι η αισθητική αναβάθμιση του σπιτιού και όχι τελικά με ένα πρόχειρο βάψιμο στους τοίχους και πρόχειρη προετοιμασία να γίνει το αντίθετο.  Όλες οι επιφάνειες πρέπει να είναι προστατευμένες, φυσικά εκείνες όπου δεν θα βαφτούν.

IMG 1037

Επισκευή επιφανειών κατά το Βάψιμο σπιτιού

Είναι απαραίτητο να δοθεί έμφαση στην αντιμετώπιση προβλημάτων που προκαλούν συνεχή φθορά στην τοιχοποιία. Ένα από τα πιο σύνηθες προβλήματα των σπιτιών είναι η υγρασία. Αφού επιλυθεί η βλάβη που προκαλεί την υγρασία στην συνέχεια, πριν το βάψιμο του σπιτιού, είναι αναγκαίο να ακολουθηθεί η κατάλληλη εργασία στην επιφάνεια των τοίχων. Η τοποθέτηση επιλεγμένων υλικών θα εμποδίσει μελλοντικά αντίστοιχα προβλήματα, και την σύντομη χρονικά επανάληψη της διαδικασίας του χρωματισμού.

31

Απαιτούμενος Εξοπλισμός για το Βάψιμο σπιτιού

Τα εργαλεία για το τρίψιμο των επιφανειών, την επισκευή και τελικά για το βάψιμο του σπιτιού είναι ένας παράγοντας που πολλοί δεν δίνουν σημασία. Ένας σωστός χρωματισμός σπιτιού απαιτεί τα εργαλεία να μην έχουν υποστεί φθορά ώστε η επιφάνειες να βάφονται λείες και να μην δημιουργούνται διχρωμίες και ατέλειες. Διαθέτουμε όλον τον απαραίτητο εξοπλισμό όπως μηχανήματα air les, καμηλοπάρδαλη (τριβείο) και μηχάνημα υδροβολής ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε οποιαδήποτε μέθοδο βαφής και το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που ζητάτε ανεξαρτήτως έκτασης και επιφάνειας.

εικόνα Viber 2019 07 12 19 52 09

Επιλογή κατάλληλων υλικών βαφής για το Βάψιμο σπιτιού

Ο κανόνας της αγοράς «Ότι πληρώνεις, παίρνεις» ισχύει κατά κόρον στα υλικά χρωματισμού. Για να μπορέσει το χρώμα να κρατήσει στον χρόνο είναι σημαντική η επιλογή επώνυμων χρωμάτων, τα οποία να ενδείκνυνται για τον συγκεκριμένο χώρο. Για εξωτερικό βάψιμο σπιτιού ο παράγοντας αυτός είναι ακόμα πιο σημαντικός αφού η εκτεταμένη έκθεση στον ήλιο, οι βροχές και τον σύνολο των καιρικών συνθηκών διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην διατήρηση του χρώματος. Σε κάθε έργο επιλέγουμε με προσοχή τα υλικά μας και ποτέ δεν θυσιάζουμε την ποιότητα για μια πιο οικονομική λύση.

15

Εμπειρία στο Βάψιμο σπιτιού

Κάθε εργασία έχει τις δυσκολίες της και πάντα δημιουργούνται εμπόδια που η εμπειρία 83 χρόνων και η τεχνογνωσία μας στην επιστήμη των χρωμάτων μας δίνει την σιγουριά πως στο τέλος θα έχουμε ένα άψογο αισθητικά αποτέλεσμα χρωματισμού το οποίο θα σας αφήσει εσάς πλήρως ικανοποιημένους και εμάς περήφανους ακόμη μια φορά για την εργασία που προσφέρουμε.

Εάν σκέφτεστε να βάψετε το σπίτι σας, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να εκτιμήσουμε το κόστος της εργασίας και να βρούμε μια λύση για τις ανάγκες χώρου σας. Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους.

κατοικία μαρούσι 9

Ενδεικτικά Έργα

Βάψιμο Εσωτερικά – 10 Πράγματα που Πρέπει να Ξέρετε

1. Το τελείωμα είναι σημαντικό

Το τελείωμα του χρώματος θα έχει σημαντικό αντίκτυπο για τους τοίχους. Γυαλιστερό, σατέν, egg shell  – με αυτές τις επιλογές έρχονται πολλοί παράγοντες. Στους χώρους με υψηλή κίνηση λειτουργούν καλά το γυαλιστερό ή το σατέν, καθώς κρατούν καλύτερα στο άγγιγμα και μπορούν να καθαριστούν ευκολότερα. Αλλά, μπορούν να κάνουν τις ατέλειες του τοίχου πολύ πιο έντονες. Ένα πιο ματ τελείωμα, δεν θα καθαριστεί τόσο εύκολα και δε θα αντέξει τόσο καλά στα αγγίγματα , αλλά δεν θα δείτε ατέλειες τόσο πολύ.

2. Αγκαλιάστε το χρώμα

Μην φοβάστε τα τολμηρά χρώματα! Επιλέξτε χρώματα που προσθέτουν βάθος και υφή σε ένα δωμάτιο. Κατανοήστε την ψυχολογία του χρώματος και χρησιμοποιήστε την προς όφελός σας. Ένα γαλήνιο χρώμα, όπως ένα στη οικογένεια του μπλε, είναι ιδανικό για ένα υπνοδωμάτιο.

3. Δοκιμάστε πρώτα τα δείγματα

Δεν χρειάζεται να μαντέψετε πόσο καλό (ή κακό) θα φανεί το χρώμα στον τοίχο σας. Για ένα μικρό μέρους του κόστους μιας μπογιάς, μπορείτε να αγοράσετε δείγματα, να τα πάρετε στο σπίτι και να τα δοκιμάσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρίνετε καλύτερα πώς ένα χρώμα θα φαίνεται σε μια ευρύτερη περιοχή. Είναι καλύτερα να ξοδέψετε μόνο λίγα χρήματα σε δείγματα από το να ξοδέψετε αρκετά περισσότερα μόνο για να ανακαλύψετε ότι τελικά το χρώμα δεν σας ικανοποιεί.

4. Κάνετε τους υπολογισμούς σας

Φυσικά, θα πρέπει να γνωρίζετε τη συνολική έκταση που πρόκειται να βάψετε (προσθέστε όλα τα τετράγωνα των τοίχων σας, συμπεριλαμβανομένων των εσοχών καθώς και λίγο επιπλέον), αλλά θα πρέπει επίσης να υπολογίζετε για πολλαπλές στρώσεις. Είναι καλύτερα να αφήσετε λίγο χρώμα για εργασίες επισκευής αργότερα, οπότε φροντίστε να έχετε περισσότερο από όσο χρειάζεστε.

5. Να είστε προνοητικοί

Η προεργασία θα αποτελεί τη συντριπτική πλειοψηφία του χρόνου που θα ξοδέψετε για το βάψιμο του σπιτιού σας εσωτερικά. Θα χρειαστεί να αφαιρέσετε τις περιοχές για αιχμηρές γραμμές, να μετακινήσετε έπιπλα, να επιδιορθώσετε και να μπαλώσετε τυχόν ατέλειες, να προστατεύσετε τα πατώματα και να αφαιρέσετε πράγματα, όπως διακόπτες και πόμολα. Τουλάχιστον τα τρία τέταρτα του χρόνου σας θα δαπανηθούν για να κάνετε αυτές τις εργασίες.

6. Το αστάρι είναι κλειδί

Εκτός αν αγοράσετε ένα όλα σε ένα μίγμα με αστάρι και μπογιά, θα χρειαστεί να προετοιμάσετε τους τοίχους σας, ειδικά αν αλλάζετε δραματικά το χρώμα του τοίχου (το χρωματισμένο αστάρι είναι το κλειδί σε αυτή την περίπτωση). Το αστάρι όχι μόνο καλύπτει τα χρώματα και τους λεκέδες, προσθέτει επίσης ένα στρώμα για να επιτρέψει στην πάνω στρώση χρώματος να κολλήσει καλύτερα, δίνοντάς σας ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα.

7. Βάψτε τις γωνίες πρώτα

Το να βάψετε τις γωνίες και τις άκρες σας επιτρέπει την ομαλότερη εργασία όταν χρησιμοποιείτε ρολά ή μεγαλύτερα πινέλα. Αν προσπαθήσετε να το κάνετε αυτό μετά το βάψιμο των  μεγαλύτερων επιφανειών θα δημιουργήσει άνισες γραμμές. Μπορεί να φαίνεται σαν πολλή δουλειά, αλλά θα είστε πολύ πιο ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα.

8. Τα ρολά εξοικονομούν χρόνο

Ένα ρολό μπορεί να απαιτήσει περισσότερο εξοπλισμό (λαβές, πόλους, κυλίνδρους) από τα πινέλα, αλλά μπορείτε να κάνετε περισσότερα με λιγότερο χρόνο με αυτό. Θυμηθείτε να βάφετε σε μια επικαλυπτόμενη περιοχή σε σχήμα “W” για να έχετε καλύτερη κάλυψη και να εξομαλύνετε τις γραμμές.

9. Χρησιμοποιήστε ένα κοντάρι επέκτασης

Ενώ θα χρειαστείτε σκάλες για τις γωνίες και λεπτομερή βάψιμο σε ύψη, ένα κοντάρι επέκτασης που προστίθεται σε ένα ρολό θα σας εξοικονομήσει ακόμα περισσότερο χρόνο. Θα μπορείτε να φτάσετε πιο μακριά, ιδιαίτερα στα ταβάνια, χωρίς να χρειάζεται να κινηθείτε τόσο πολύ.

10. Συνδυάστε τις μπογιές για ομοιομορφία

Αυτή η τεχνική θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τυχόν ασυνέπειες στο χρώμα της κάλυψης των χρωμάτων σας. Απλά χύστε πολλαπλές μπογιές σε ένα μεγαλύτερο, επανασφραγιζόμενο κουβά και ανακατέψτε καλά. Ναι, οι σημερινές διαδικασίες ανάμιξης είναι πολύ πιο ομοιόμορφες από ότι στο παρελθόν, αλλά αυτό το βήμα είναι ένα ασφαλές μέτρο στην περίπτωση που υπήρχε ένα μικρό λάθος όταν αναμίχθηκε το χρώμα.