Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας επί σειρά ετών δραστηριοποιείται σε κάθε είδους εφαρμογή επισκευαστικών υλικών και χρωμάτων για την αποκατάσταση και συντήρηση εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, με στόχο την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Παρέχουμε υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και όλη την Ελλάδα.

Οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε για έναν επαγγελματικό χώρο για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε το κόστος και να κάνουμε την προσφορά μας.

Το προσωπικό της εταιρίας μας αποτελείται από περισσότερους από 40 ανθρώπους, εξειδικευμένους τεχνίτες και υποστηρίζεται από ένα στόλο φορτηγών έτοιμων να μεταφέρουν τα μηχανήματα μας.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές υπηρεσίες, ιεραρχώντας τες από την αρχή μέχρι το τέλος. Από την εκτεταμένη προετοιμασία μέχρι τον εξονυχιστικό καθαρισμό, προσφέρουμε εργασία που δεν μπορείτε παρά να την αγαπήσετε. Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται – για αυτό και επανέρχονται σε εμάς και μας προτείνουν σε φίλους και συνεργάτες. Παρέχουμε υπηρεσίες εξωτερικού και εσωτερικού ελαιοχρωματισμού. Επικοινωνήστε ώστε να έρθουμε στο χώρο σας για μια δωρεάν εκτίμηση τιμής.

Οι υπηρεσίες μας
Μερικοί από τους πελάτες μας