Σίγουρα μπορείτε να βάψετε τους τοίχους σας με ένα απλό χρώμα, και θα καταλήξετε με ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Αλλά μερικές φορές, θέλετε να πάτε πέρα ​​από το “ωραίο”. Αν είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο με το ντεκόρ του χώρου σας, γιατί να μην εξετάσετε τη χρήση μίας τεχνοτροπίας.

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές ελαιοχρωματισμού που όταν εφαρμοστούν σωστά, το αισθητικό τους αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Το συνεργείο μας διαθέτει τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές αυτές, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όπως ακριβώς το θέλετε.

Αν σκοπεύετε να βάψετε το το εσωτερικό του σπιτιού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το χρώμα του χώρου σας είναι για μας πολύ σημαντική υπόθεση.

texnotropies erga 70
texnotropia toixos saloni
Tεχνοτροπίες εσωτερικα διπλα στην σκάλα
06032011270 1
Τεχντοτροπόα με χρυσό στο ταβάνι
290620121285

Κόστος

Είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε για έναν επαγγελματικό χώρο για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία. Γι’ αυτό και δε μπορούμε να καθορίσουμε εκ των προτέρων μια τιμή. Μπορούμε όμως να έρθουμε ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας, και μετά από εκτίμηση του έργου να σας κάνουμε την προσφορά μας.

Για εμάς οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Καλέστε μας στο Σταθ: 210 263 5464 ή Κιν: 693 417 7077 για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους. Ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Tεχνοτροπίες ΤΟΙΧΟΥ

Το βάψιμο εσωτερικού τοίχου μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από απλά να αποφασίσει κανείς για ένα χρώμα και αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα πινέλο ή ένα ρολό. Με λίγες διακοσμητικές τεχνικές, μπορείτε να δημιουργήσετε οπτικά ενδιαφέροντα τελειώματα χρησιμοποιώντας τους αγαπημένους σας συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων.

 

Tεχνοτροπίες Ξύλου

Κάποιοι προτιμούν τη φυσική ξύλινη κατάσταση, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η τεχνοτροπία ξύλου προσθέτει στυλ και κάνει το έπιπλο πιο ελκυστικό, κομψό ή μοντέρνο. Η βαφή μπορεί επίσης να προσθέσει μια ρετρό όψη.

Tεχνοτροπίες ΤΖΑΚΙΟΥ

Μήπως το παλιό σας τζάκι από κόκκινο τούβλο μειώνει την αισθητική του υπόλοιπου δωματίου σας; Μην απελπίζεστε – βάψτε. Η τεχνοτροπία τζακιού μπορεί να εκσυγχρονίσει την εμφάνισή του και να εισάγει νέα ζωή στο σαλόνι σας. Επιλέξτε ένα χρώμα βαφής που βελτιώνει την παλέτα χρωμάτων του δωματίου σας και το στυλ διακόσμησης. Τα ελαφρύτερα χρώματα βαφής τείνουν να κάνουν ένα μικρό τζάκι να φαίνεται μεγαλύτερο, ενώ τα πιο σκούρα χρώματα θα βοηθήσουν να ζεσταθεί ένα μεγάλο τζάκι. Εφαρμόζουμε όλες τις τεχνοτροπίες όπως: τεχνοτροπία με σφουγγάρι, σακούλα, στόκο, νάιλον… Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία διακόσμησης γερμανικής και ελληνικής εισαγωγής, σε πληθώρα αποχρώσεων και σχεδίων (africa, stucco veneziano, courasanit κ.ά.). Μπορείτε να δείτε από κοντά όλες τις τεχνοτροπίες εφαρμοσμένες σε δείγματα ενός τετραγωνικού μέτρου στον χώρο μας. Μπορείτε, επίσης, να προμηθευτείτε και το αντίστοιχο φυλλάδιο και να επιλέξετε από εκεί την τεχνοτροπία που επιθυμείτε.

Εμείς από την πλευρά μας θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την κάθε τεχνοτροπία και να σας συμβουλέψουμε τόσο για το σχέδιο, όσο και για την απόχρωση, αλλά και να σας δείξουμε συνδυασμούς που έχουν ήδη εφαρμοστεί.

Για τεχνοτροπία τοίχου τιμές επικοινωνήστε μαζί μας

Περισσότερες πληροφορίες

Οι απλοί ελαιοχρωματισμοί έχουν αντικατασταθεί τα τελευταία χρόνια από ελαιοχρωματισμούς με τεχνοτροπίες τοίχου, οι οποίες αποτελούν μια από τις καλύτερες επιλογές για να δώσετε στην αισθητική του χώρου σας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Και μάλιστα χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε υπέρογκα ποσά. Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, η πληθώρα επιλογών σε τεχνοτροπίες βαψίματος μπορούν να ανανεώσουν ριζικά το χώρο σας, με χρώματα και σχέδια της επιλογής σας.

Το βάψιμο σπιτιού αποτελεί μια πολύ σημαντική απόφαση για τον καθένα. Είτε πρόκειται για τον χώρο κατοικίας είτε για κάποια επαγγελματική στέγη, το βάψιμο του τοίχου είναι πολύ σημαντικό και την συνολική αισθητική παρουσία ενός χώρου. Είναι αποδεδειγμένο ότι ο χώρος στον οποίο ξοδεύεται αρκετές ώρες από τον χρόνο σας, επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία και την διάθεσή σας. Το εσωτερικό βάψιμο λοιπόν είναι και αυτό που διαδραματίζει το σημαντικότερο ρόλο.

Γιατί έχουν γνωρίσει τόσο μεγάλη επιτυχία

Το αποτέλεσμα που επιφέρει η τεχνοτροπία τοίχου κυριολεκτικά αλλάζει παντελώς την αισθητική ενός χώρου. Μάλιστα, εάν το συνεργείο που θα αναλάβει το βάψιμο διαθέτει την απαραίτητη εμπειρία και την εξειδίκευση στην εφαρμογή τεχνοτροπιών, τότε το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Ο κυριότερος λοιπόν λόγος που οι τεχνοτροπίες έχουν γνωρίζει τόση απήχηση τα τελευταία χρόνια είναι αυτός. Ωστόσο δεν είναι ο μόνος. Το χαμηλό κόστος έναντι εναλλακτικών επιλογών είναι επίσης ένας βασικός λόγος.

Τοίχο ή ταπετσαρία;

Αν αναλογισθεί κανείς το συνολικό κόστος που θα πρέπει να καταβάλει κάποιος για την επιλογή μιας ταπετσαρίας, σίγουρα δεν αποτελεί μια συμφέρουσα επιλογή. Όπως πολύ πιθανόν να γνωρίζετε ήδη, το κόστος για μια ταπετσαρία με έτοιμο σχέδιο είναι αρκετά υψηλό. Και φυσικά μην παραλείψουμε το θέμα της ποιότητας. Η διάρκεια ζωής μιας ταπετσαρίας είναι περιορισμένη, αφού όσο καλή και αν είναι η ποιότητά της, αργά η γρήγορα λόγω υγρασίας και άλλων παραγόντων θα αρχίσει να φθείρεται. Κάτι που φυσικά δεν ισχύει εάν επιλέξετε το βάψιμο με την χρήση τεχνοτροπιών. Μπορείτε να εξασφαλίσετε ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα αντέξει ακόμη και στις πιο δύσκολες συνθήκες.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί το συνεργείο μας χαρακτηρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα και την ανθεκτικότητα. Έτσι, στη σύγκριση των δύο αυτών μεθόδων για να αλλάξετε την εμφάνιση του τοίχου σας, σαφώς και κερδίζει η μέθοδος των τεχνοτροπιών.

Τι σχέδιο να επιλέξω;

Τόσο η επιλογή του σχεδίου όσο και η επιλογή των χρωμάτων αποτελεί κάτι που θα αποφασίσετε εσείς. Εμείς διαθέτουμε τις απαραίτητες γνώσεις και την πολυετή εμπειρία προκειμένου να υλοποιήσουμε κάθε σας ιδέα. Εάν πάλι δεν είστε σίγουροι τι να επιλέξετε, δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας μας. Είμαστε εδώ προκειμένου να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας καθοδηγήσουμε κατάλληλα. Μαζί θα βρούμε το ιδανικό αποτέλεσμα για τον δικό σας χώρο. Μάλιστα, μπορείτε να δείτε μερικά ενδεικτικά έργα τεχνοτροπιών ώστε να αποκτήσετε μια καλύτερη εικόνα για την τελική σας απόφαση.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς τεχνικές;               

Όταν μιλάμε για τεχνοτροπίες τοίχου, οι τεχνικές που μπορούν να εφαρμοστούν είναι τεράστιες σε αριθμό. Η εταιρεία μας εφαρμόζει τακτικά υπέροχες διακοσμητικές τεχνικές με τις οποίες προσδίδουμε στον τοίχο υπέροχα εφέ ξύλου, μαρμάρου, ανάγλυφες λεπτομέρειες, εφέ με σφουγγάρι ή σπόγγο, τεχνικές στένσιλ, γραμμικά και γεωμετρικά σχέδια, κλπ.  Όπως καταλαβαίνεται οι τεχνικές είναι πάρα πολλές και αν αρχίσουμε να αναφέρουμε πληροφορίες για την κάθε μία σίγουρα θα χρειαστεί να καταβάλλεται αρκετές ώρες ώστε να τις μελετήσετε.

Αυτό που προτείνουμε πάντα στους πελάτες μας είναι να μας μιλήσουν για το πώς φαντάζονται έναν ονειρεμένο τοίχο για το σπίτι ή το γραφείο τους. Αν έχετε επίσης κάποια φωτογραφία από κάποιον τοίχο που σας κέντρισε το ενδιαφέρον μπορείτε να την επιδείξετε στους εδικούς μας. Μπορείτε επίσης να λάβετε και μερικές ιδέες από τα έργα που έχουμε ήδη ολοκληρώσει.

Το έμπειρο συνεργείο θα ακούσει όλες σας τις προτιμήσεις και αφού σχηματίσει μια αναλυτική εικόνα για το τι τεχνοτροπία θέλετε να εφαρμοστεί στον δικός ας τοίχο, θα υλοποιήσουν την ιδέα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η πολυετής μας εμπειρία, η τέχνη και κυρίως η αγάπη για αυτό που κάνουμε, μας επιτρέπουν να δημιουργούμε απίστευτα αποτελέσματα που θα ξεπεράσουν κάθε σας προσδοκία. Εμπιστευτείτε μας και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

Οι τεχνοτροπίες δεν αφορούν μόνο τον τοίχο σας

Αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει ότι η εφαρμογή τεχνοτροπιών μπορεί να εφαρμοστεί σε πολύ περισσότερα από τον τοίχο τους. Ένα πολύ δημοφιλές είδος τεχνοτροπιών που αναλαμβάνουμε είναι και αυτές των τζακιών. Το τζάκι αποτελεί ένα από τα ομορφότερα στοιχεία ενός χώρου όπου τα μέλη της οικογένειας περνούν αρκετό χρόνο μαζί. Επίσης, οι επισκέπτες σας σίγουρα θα παρατηρήσουν το τζάκι που καίει τους χειμερινούς μήνες. Με τις τεχνοτροπίες τζακιού, μπορεί να ανανεώσει την αισθητική του τζακιού σας και να σας χαρίσει ένα αποτέλεσμα που θα ζήλευαν οι περισσότεροι.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Όπως προαναφέραμε, το έμπειρο και εξειδικευμένο μας συνεργείο είναι σε θέση να υλοποιήσει κάθε σας ιδέα άμεσα και αποτελεσματικά. Με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αισθητική, το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή σας. Επιπροσθέτως, αναλαμβάνουμε πλήρως όλη την προετοιμασία του χώρου σας ώστε πριν ξεκινήσουμε την διαδικασία του βαψίματος. Συγκεκριμένα, το συνεργείο που θα επισκεφτεί τον χώρο σας θα αναλάβει την πλήρη προετοιμασία του τοίχου που θα βάψουμε καθώς και την προστασία του δαπέδου.

Ειδικότερα, θα φροντίσουμε για την απομάκρυνση πιθανών καρφιών από τον τοίχο, αφαίρεση διακοπτών και πριζών καθώς και κάθε άλλο περιττό στοιχείο (σκόνη, βρωμιά, σοβάδες κλπ). Στη συνέχεια, αφού πραγματοποιηθεί η απομάκρυνση των επίπλων, θα τοποθετήσουμε ειδικό προστατευτικό νάιλον προς αποφυγή λεκέδων κατά την διαδικασία του βαψίματος. Τέλος, αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του βαψίματος του τοίχου, θα φροντίσουμε για την πλήρη επαναφορά των απαραίτητων στοιχείων του χώρου. Τέλος, επισκεπτόμενοι τον χώρο μας μπορείτε να δείτε σε δείγματα μια πληθώρα τεχνοτροπιών ώστε να επιλέξετε την ιδανικότερη για εσάς. Εάν πάλι δεν υπάρχει η δυνατότητα μετάβασης στον χώρο μας, έχουμε μεριμνήσει και για την έκδοση φυλλαδίων με δείγματα τεχνοτροπιών.