Η πατητή τσιμεντοκονία χρησιμοποιείται συνήθως ως ιδανική επίστρωση για την εξωτερική και την εσωτερική επιφάνεια του τοίχου. Εφαρμόζεται συνήθως σε μονή ή διπλή στρώση. Εφαρμόζεται επικάλυψη διπλής επίστρωσης όπου το πάχος του τσιμέντου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 15 χιλιοστά ή όταν απαιτείται να πάρει ένα πολύ λεπτό φινίρισμα.

Η διακόσμηση με βάση την τσιμεντοκονία είναι μια συνέργεια μεταξύ ομορφιάς, βιωσιμότητας και οικονομίας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.

Η πατητή τσιμεντοκονία κρατάει τις ρίζες τις από τα ελληνικά νησιά. Πρόκειται για να ένα υλικό που επί πολλά χρόνια χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό στοιχείο  τόσο σε οικιακούς χώρους όσο και επαγγελματικούς χώρους.

Το συγκεκριμένο υλικό, όπως μπορεί εύκολα να κατανοήσει κανείς από την ονομασία, αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από τσιμέντο, ρητίνες με βάση το νερό και πρόσθετες χρωστικές ουσίες.

Η εφαρμογή του συνίσταται κυρίως σε μπάνια, δάπεδα οροφές, τοίχους όπως και εξωτερικούς χώρους. Εφαρμόζεται συνήθως σε μονή ή διπλή στρώση.

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ

Αν θέλετε να εφαρμόσετε πατητή τσιμεντοκονία στο εσωτερικό του σπιτιού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το χρώμα του χώρου σας είναι για μας πολύ σημαντική υπόθεση.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΤΙΜΗ

Είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε για επαγγελματικούς χώρους για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία.

Γι’ αυτό και δε μπορούμε να καθορίσουμε εκ των προτέρων μια τιμή.

Μπορούμε όμως να έρθουμε ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας, και μετά από εκτίμηση του έργου να σας κάνουμε την προσφορά μας.

Για εμάς οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.

Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους στο Σταθ: 210 263 5464 – Κιν: 693 417 7077 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Η χρησιμοποίηση τσιμεντοκονίας για το τελείωμα ενός τοίχου ή ενός δαπέδου, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, περιοριζόταν μόνο σε περιβάλλοντα όπως γκαράζ και κελάρια.

Σήμερα όμως, καθώς όλοι αναζητούν νέες λύσεις, αλλά και οι αρχιτέκτονες παρουσιάζουν ένα άνοιγμα στην καινοτομία, μπορούμε να δούμε λύσεις όπου η χρήση της τσιμεντοκονίας ως τελειώματος για τοίχους δεν είναι απλά αποδεκτή αλλά θεωρείται ως ένδειξη υψηλής αισθητικής και κομψότητας.

Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι παρά τα υπέροχα και εντυπωσιακά αποτελέσματα που επιφέρει η πατητή τσιμεντοκονία σε έναν χώρο, η τιμή της είναι αρκετά χαμηλή.

Έτσι, με ένα μικρό κόστος μπορείτε να δώστε μια ριζική ανανέωση στην αισθητική του χώρου σας και τις επί μέρους λεπτομέρειες.

eswteriko tsimentokonia
katasthmata erga 118
ekswteriko vapsimo 71

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Ένα τσιμεντοειδές φινίρισμα με την πάροδο του χρόνου και θα πάρει ζωή από μόνο του – θα ωριμάσει σε ένα φυσικό έργο τέχνης. Η φύση αυτού του προϊόντος έγκειται στην εφαρμογή του και στις φυσικές του ιδιότητες, καθώς εφαρμόζεται το τελείωμα, έτσι ώστε η υγρασία του να απορροφάται με διαφορετικούς ρυθμούς στο υπόστρωμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φινίρισμα με φυσικό στίγμα και λεπτή κίνηση. Αυτό προσθέτει στην προσαρμόσιμη γήινη αισθητική του τσιμέντου.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Υπάρχει μια σειρά διακοσμητικών επιστρώσεων τσιμέντου, κυρίως λόγω της ανάγκης να υπάρχουν προϊόντα για διαφορετικές εφαρμογές. Ορισμένα κριτήρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιλογή του προϊόντος (ή του συνδυασμού προϊόντων) είναι:

Η ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Τα προϊόντα πρέπει να εφαρμόζονται από εκπαιδευμένους ανεξάρτητους εργολάβους, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Αυτό που προσθέτει στη μοναδική πτυχή αυτού του προϊόντος είναι ότι κάθε χέρι έχει τη δική του τεχνική και χαρακτήρα, έτσι σπάνια θα έχετε ένα «ίδιο» φινίρισμα ακόμα και από το ίδιο ακριβώς χέρι.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

  • Εσωτερικό / Εξωτερικό / και τα δυο
  • Ύψος του χώρου που αφήνεται, ώστε η επίστρωση να ταιριάζει
  • Επιθυμητό τελικό τελείωμα (π.χ. ομαλό ή τραχύ, γυαλιστερό ή ματ κ.λ.π.)
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ;

Αν και η τεχνική της τσιμεντοκονίας δεν αποτελεί μια τόσο διαδεδομένη επιλογή, όπως προαναφέραμε ο λόγος είναι η έλλειψη των τεχνιτών που είναι σε θέση να την εφαρμόσουν.

Ωστόσο η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να σας εξασφαλίσει μια πληθώρα από πλεονεκτήματα έναντι πολλών άλλων υλικών.

Συγκεκριμένα μερικά από τα βασικότερα οφέλη που προσφέρει η πατητή τσιμεντοκονία είναι:

  1. Το τσιμέντο είναι φυσικά ένα εξαιρετικά ανθεκτικό προϊόν. Προσφέρει απόλυτη αντοχή που το καθιστά το πιο κρίσιμο στοιχείο σε κάθε εργοτάξιο.
  2. Πολλές επιλογές μπορεί αρχικά να είναι φθηνές σε σύγκριση με τα διακοσμητικά προϊόντα με βάση το τσιμέντο, αλλά το τσιμέντο θα διαρκέσει πολύ περισσότερο και τελικά θα σας δώσει μια καλύτερη απόδοση της επένδυσης.
  3. Αφού εγκατασταθεί και τελειώσει με το σωστό σφραγιστικό, είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί. Απαιτώντας μόνο υγρό σκούπισμα. Χρησιμοποιείται ένα καλής ποιότητας σφραγιστικό για να αντισταθεί το νερό, οι λεκέδες, οι βρωμιές και τα λειαντικά.
  4. Ο αριθμός χρωμάτων, σχεδίων και συνδυασμών σε κάθε σειρά προϊόντων τα καθιστά μια καθορισμένη επιλογή για κάθε χώρο. Γραφείο, σπίτι, ξενοδοχείο, λιανικό εμπόριο, αποθήκευση και πολλά άλλα.

5. Μια άλλη συνήθης ερώτηση που τίθεται είναι ότι είναι τα δάπεδα τσιμέντου κρύα; Παραδόξως, μπορεί να είναι ελαφρώς πιο ζεστά από τα κεραμίδια ή το δάπεδο από φυσική πέτρα.

Επίσης, είναι δυνατή η θέρμανση δαπέδων τσιμέντου – το τσιμέντο έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και ακτινοβολίας θερμότητας.

Αυτό μπορεί να γίνει με υποδαπέδια θέρμανση ή επιτρέποντας όσο το δυνατόν περισσότερο ηλιακό φως στα δάπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας, οδηγώντας στη θερμότητα που ακτινοβολεί τη νύχτα.

6. Τα διακοσμητικά επιστρώματα δαπέδου τσιμέντου είναι επίσης μη τοξικά στο ότι δεν εκπέμπουν πτητικές οργανικές ενώσεις.

Για τσιμεντοκονίες τιμές επικοινωνήστε μαζί μας`

Ενδιαφέρεστε και εσείς για πατητή τσιμεντοκονία; Θέλετε να δείτε μερικά δείγματα δουλειάς ώστε να σιγουρευτείτε για το τελικό αποτέλεσμα. Επισκεφτείτε την ενότητα με τα έργα μας όπου μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα από δουλειές που έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία.

Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το μπάνιο σας; Θέλετε να δώσετε μοντέρνα αισθητική με μικρές πινελιές παραδοσιακού στυλ; Εάν ο συνδυασμός αυτός αντικατοπτρίζει τον τρόπο που φαντάζεστε το νέο χώρο του μπάνιου σας τότε σίγουρα θα αγαπήσετε την πατητή τσιμεντοκονία.

Η εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας είναι αναμφίβολα ένας ξεχωριστός και ιδιαίτερος τρόπος να ανακαινίσετε το μπάνιο σας, ενώ παράλληλα έχετε ένα αποτέλεσμα άκρως ανθεκτικό στο χρόνο! Πρόκειται για μια πολύ δημοφιλή επιλογή, ιδίως στα νησιά του Αιγαίου, αλλά και σε πολυτελή ξενοδοχεία και κέντρα αισθητικής.

Εφαρμόζοντας την πατητή τσιμεντοκονία στον χώρο του μπάνιου.

Όσο αφορά το μπάνιο, η πατητή τσιμεντοκονία μπορεί να εφαρμοστεί στο πάτωμα, στον τοίχο αλλά ακόμα και στα είδη υγιεινής. Μια από τις πιο συνήθεις και παράλληλα εντυπωσιακές εφαρμογές της πατητής τσιμεντοκονίας είναι η χτιστή ντουζιέρα καθώς αποτελεί μοντέρνα και ιδιαίτερη επιλογή που αναδεικνύει την εικόνα του μπάνιου.

23 Ιδέες πατητής τσιμεντοκονίας στο μπάνιο