Η πατητή τσιμεντοκονία χρησιμοποιείται συνήθως ως ιδανική επίστρωση για την εξωτερική και την εσωτερική επιφάνεια του τοίχου. Εφαρμόζεται συνήθως σε μονή ή διπλή στρώση. Εφαρμόζεται επικάλυψη διπλής επίστρωσης όπου το πάχος του τσιμέντου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 15 χιλιοστά ή όταν απαιτείται να πάρει ένα πολύ λεπτό φινίρισμα. Η διακόσμηση με βάση την τσιμεντοκονία είναι μια συνέργεια μεταξύ ομορφιάς, βιωσιμότητας και οικονομίας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ

Αν θέλετε να εφαρμόσετε πατητή στιμεντοκονία στο εσωτερικό του σπιτιού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το χρώμα του χώρου σας είναι για μας πολύ σημαντική υπόθεση.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΤΙΜΗ

Είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε για έναν επαγγελματικό χώρο για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία. Γι’ αυτό και δε μπορούμε να καθορίσουμε εκ των προτέρων μια τιμή. Μπορούμε όμως να έρθουμε ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας, και μετά από εκτίμηση του έργου να σας κάνουμε την προσφορά μας. Για εμάς οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους στο Σταθ: 210 263 5464 – Κιν: 693 417 7077 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Η χρησιμοποίηση τσιμεντοκονίας για το τελείωμα ενός τοίχου ή ενός δαπέδου, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, περιοριζόταν μόνο σε περιβάλλοντα όπως γκαράζ και κελάρια. Σήμερα όμως, καθώς όλοι αναζητούν νέες λύσεις, αλλά και οι αρχιτέκτονες παρουσιάζουν ένα άνοιγμα στην καινοτομία, μπορούμε να δούμε λύσεις όπου η χρήση της τσιμεντοκονίας ως τελειώματος για τοίχους δεν είναι απλά αποδεκτή αλλά θεωρείται ως ένδειξη υψηλής αισθητικής και κομψότητας.

eswteriko tsimentokonia - Πατητή τσιμεντοκονία
katasthmata erga 118 - Πατητή τσιμεντοκονία
ekswteriko vapsimo 71 - Πατητή τσιμεντοκονία

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Ένα τσιμεντοειδές φινίρισμα με την πάροδο του χρόνου και θα πάρει ζωή από μόνο του – θα ωριμάσει σε ένα φυσικό έργο τέχνης. Η φύση αυτού του προϊόντος έγκειται στην εφαρμογή του και στις φυσικές του ιδιότητες, καθώς εφαρμόζεται το τελείωμα, έτσι ώστε η υγρασία του να απορροφάται με διαφορετικούς ρυθμούς στο υπόστρωμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φινίρισμα με φυσικό στίγμα και λεπτή κίνηση. Αυτό προσθέτει στην προσαρμόσιμη γήινη αισθητική του τσιμέντου.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Υπάρχει μια σειρά διακοσμητικών επιστρώσεων τσιμέντου, κυρίως λόγω της ανάγκης να υπάρχουν προϊόντα για διαφορετικές εφαρμογές. Ορισμένα κριτήρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιλογή του προϊόντος (ή του συνδυασμού προϊόντων) είναι:

Η ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Τα προϊόντα πρέπει να εφαρμόζονται από εκπαιδευμένους ανεξάρτητους εργολάβους. Αυτό που προσθέτει στη μοναδική πτυχή αυτού του προϊόντος είναι ότι κάθε χέρι έχει τη δική του τεχνική και χαρακτήρα, έτσι σπάνια θα έχετε ένα «ίδιο» φινίρισμα ακόμα και από το ίδιο ακριβώς χέρι.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

  • Εσωτερικό / Εξωτερικό / και τα δυο
  • Ύψος του χώρου που αφήνεται, ώστε η επίστρωση να ταιριάζει
  • Επιθυμητό τελικό τελείωμα (π.χ. ομαλό ή τραχύ, γυαλιστερό ή ματ κ.λ.π.)
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ;
  1. Το τσιμέντο είναι φυσικά ένα εξαιρετικά ανθεκτικό προϊόν. Προσφέρει απόλυτη αντοχή που το καθιστά το πιο κρίσιμο στοιχείο σε κάθε εργοτάξιο.
  2. Πολλές επιλογές μπορεί αρχικά να είναι φθηνές σε σύγκριση με τα διακοσμητικά προϊόντα με βάση το τσιμέντο, αλλά το τσιμέντο θα διαρκέσει πολύ περισσότερο και τελικά θα σας δώσει μια καλύτερη απόδοση της επένδυσης.
  3. Αφού εγκατασταθεί και τελειώσει με το σωστό σφραγιστικό, είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί. Απαιτώντας μόνο υγρό σκούπισμα. Χρησιμοποιείται ένα καλής ποιότητας σφραγιστικό για να αντισταθεί το νερό, οι λεκέδες, οι βρωμιές και τα λειαντικά.
  4. Ο αριθμός χρωμάτων, σχεδίων και συνδυασμών σε κάθε σειρά προϊόντων τα καθιστά μια καθορισμένη επιλογή για κάθε χώρο. Γραφείο, σπίτι, ξενοδοχείο, λιανικό εμπόριο, αποθήκευση και πολλά άλλα.

5. Μια άλλη συνήθης ερώτηση που τίθεται είναι ότι είναι τα δάπεδα τσιμέντου κρύα; Παραδόξως, μπορεί να είναι ελαφρώς πιο ζεστά από τα κεραμίδια ή το δάπεδο από φυσική πέτρα. Επίσης, είναι δυνατή η θέρμανση δαπέδων τσιμέντου – το τσιμέντο έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και ακτινοβολίας θερμότητας. Αυτό μπορεί να γίνει με υποδαπέδια θέρμανση ή επιτρέποντας όσο το δυνατόν περισσότερο ηλιακό φως στα δάπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας, οδηγώντας στη θερμότητα που ακτινοβολεί τη νύχτα.

6. Τα διακοσμητικά επιστρώματα δαπέδου τσιμέντου είναι επίσης μη τοξικά στο ότι δεν εκπέμπουν πτητικές οργανικές ενώσεις.

Για τσιμεντοκονίες τιμές επικοινωνήστε μαζί μας