Η πατητή τσιμεντοκονία χρησιμοποιείται συνήθως ως ιδανική επίστρωση για την εξωτερική και την εσωτερική επιφάνεια του τοίχου. Εφαρμόζεται συνήθως σε μονή ή διπλή στρώση. Εφαρμόζεται επικάλυψη διπλής επίστρωσης όπου το πάχος του τσιμέντου πρέπει να είναι μεγαλύτερο από 15 χιλιοστά ή όταν απαιτείται να πάρει ένα πολύ λεπτό φινίρισμα. Η διακόσμηση με βάση την τσιμεντοκονία είναι μια συνέργεια μεταξύ ομορφιάς, βιωσιμότητας και οικονομίας, με μεγάλη διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα. Η πατητή τσιμεντοκονία κρατάει τις ρίζες τις από τα ελληνικά νησιά. Πρόκειται για να ένα υλικό που επί πολλά χρόνια χρησιμοποιείται ως διακοσμητικό στοιχείο  τόσο σε οικιακούς χώρους όσο και επαγγελματικούς. Το συγκεκριμένο υλικό, όπως μπορεί εύκολα να κατανοήσει κανείς από την ονομασία, αποτελείται σε μεγάλο βαθμό από τσιμέντο, ρητίνες με βάση το νερό καθώς και πρόσθετες χρωστικές ουσίες. Η εφαρμογή του συνίσταται κυρίως σε μπάνια, δάπεδα οροφές και τοίχους.

ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΕΣ

Αν θέλετε να εφαρμόσετε πατητή στιμεντοκονία στο εσωτερικό του σπιτιού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το χρώμα του χώρου σας είναι για μας πολύ σημαντική υπόθεση.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΤΙΜΗ

Είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε για έναν επαγγελματικό χώρο για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία. Γι’ αυτό και δε μπορούμε να καθορίσουμε εκ των προτέρων μια τιμή. Μπορούμε όμως να έρθουμε ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας, και μετά από εκτίμηση του έργου να σας κάνουμε την προσφορά μας. Για εμάς οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.Καλέστε μας για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους στο Σταθ: 210 263 5464 – Κιν: 693 417 7077 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Η χρησιμοποίηση τσιμεντοκονίας για το τελείωμα ενός τοίχου ή ενός δαπέδου, μέχρι πριν από λίγα χρόνια, περιοριζόταν μόνο σε περιβάλλοντα όπως γκαράζ και κελάρια. Σήμερα όμως, καθώς όλοι αναζητούν νέες λύσεις, αλλά και οι αρχιτέκτονες παρουσιάζουν ένα άνοιγμα στην καινοτομία, μπορούμε να δούμε λύσεις όπου η χρήση της τσιμεντοκονίας ως τελειώματος για τοίχους δεν είναι απλά αποδεκτή αλλά θεωρείται ως ένδειξη υψηλής αισθητικής και κομψότητας. Αυτό που θα πρέπει να τονίσουμε, είναι ότι παρά τα υπέροχα και εντυπωσιακά αποτελέσματα που επιφέρει η πατητή τσιμεντοκονία σε έναν χώρο, η τιμή της είναι αρκετά χαμηλή. Έτσι, με ένα μικρό κόστος μπορείτε να δώστε μια ριζική ανανέωση στην αισθητική του χώρου σας.

Θέλετε προσφορά για πατητή τσιμεντοκονία; 5
Θέλετε προσφορά για πατητή τσιμεντοκονία; 6
Θέλετε προσφορά για πατητή τσιμεντοκονία; 7

ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Ένα τσιμεντοειδές φινίρισμα με την πάροδο του χρόνου και θα πάρει ζωή από μόνο του – θα ωριμάσει σε ένα φυσικό έργο τέχνης. Η φύση αυτού του προϊόντος έγκειται στην εφαρμογή του και στις φυσικές του ιδιότητες, καθώς εφαρμόζεται το τελείωμα, έτσι ώστε η υγρασία του να απορροφάται με διαφορετικούς ρυθμούς στο υπόστρωμα. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φινίρισμα με φυσικό στίγμα και λεπτή κίνηση. Αυτό προσθέτει στην προσαρμόσιμη γήινη αισθητική του τσιμέντου.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

Υπάρχει μια σειρά διακοσμητικών επιστρώσεων τσιμέντου, κυρίως λόγω της ανάγκης να υπάρχουν προϊόντα για διαφορετικές εφαρμογές. Ορισμένα κριτήρια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επιλογή του προϊόντος (ή του συνδυασμού προϊόντων) είναι:

Η ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ

Τα προϊόντα πρέπει να εφαρμόζονται από εκπαιδευμένους ανεξάρτητους εργολάβους. Αυτό που προσθέτει στη μοναδική πτυχή αυτού του προϊόντος είναι ότι κάθε χέρι έχει τη δική του τεχνική και χαρακτήρα, έτσι σπάνια θα έχετε ένα «ίδιο» φινίρισμα ακόμα και από το ίδιο ακριβώς χέρι.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ

  • Εσωτερικό / Εξωτερικό / και τα δυο
  • Ύψος του χώρου που αφήνεται, ώστε η επίστρωση να ταιριάζει
  • Επιθυμητό τελικό τελείωμα (π.χ. ομαλό ή τραχύ, γυαλιστερό ή ματ κ.λ.π.)
ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΤΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑΣ;

Αν και η τεχνική της τσιμεντοκονίας δεν αποτελεί μια τόσο διαδεδομένη επιλογή, όπως προαναφέραμε ο λόγος είναι η έλλειψη των τεχνιτών που είναι σε θέση να την εφαρμόσουν. Ωστόσο η συγκεκριμένη τεχνική μπορεί να σας εξασφαλίσει μια πληθώρα από πλεονεκτήματα έναντι πολλών άλλων υλικών. Συγκεκριμένα μερικά από τα βασικότερα οφέλη που προσφέρει η πατητή τσιμεντοκονία είναι:

  1. Το τσιμέντο είναι φυσικά ένα εξαιρετικά ανθεκτικό προϊόν. Προσφέρει απόλυτη αντοχή που το καθιστά το πιο κρίσιμο στοιχείο σε κάθε εργοτάξιο.
  2. Πολλές επιλογές μπορεί αρχικά να είναι φθηνές σε σύγκριση με τα διακοσμητικά προϊόντα με βάση το τσιμέντο, αλλά το τσιμέντο θα διαρκέσει πολύ περισσότερο και τελικά θα σας δώσει μια καλύτερη απόδοση της επένδυσης.
  3. Αφού εγκατασταθεί και τελειώσει με το σωστό σφραγιστικό, είναι πολύ εύκολο να καθαριστεί και να διατηρηθεί. Απαιτώντας μόνο υγρό σκούπισμα. Χρησιμοποιείται ένα καλής ποιότητας σφραγιστικό για να αντισταθεί το νερό, οι λεκέδες, οι βρωμιές και τα λειαντικά.
  4. Ο αριθμός χρωμάτων, σχεδίων και συνδυασμών σε κάθε σειρά προϊόντων τα καθιστά μια καθορισμένη επιλογή για κάθε χώρο. Γραφείο, σπίτι, ξενοδοχείο, λιανικό εμπόριο, αποθήκευση και πολλά άλλα.

5. Μια άλλη συνήθης ερώτηση που τίθεται είναι ότι είναι τα δάπεδα τσιμέντου κρύα; Παραδόξως, μπορεί να είναι ελαφρώς πιο ζεστά από τα κεραμίδια ή το δάπεδο από φυσική πέτρα. Επίσης, είναι δυνατή η θέρμανση δαπέδων τσιμέντου – το τσιμέντο έχει τη δυνατότητα αποθήκευσης και ακτινοβολίας θερμότητας. Αυτό μπορεί να γίνει με υποδαπέδια θέρμανση ή επιτρέποντας όσο το δυνατόν περισσότερο ηλιακό φως στα δάπεδα κατά τη διάρκεια της ημέρας, οδηγώντας στη θερμότητα που ακτινοβολεί τη νύχτα.

6. Τα διακοσμητικά επιστρώματα δαπέδου τσιμέντου είναι επίσης μη τοξικά στο ότι δεν εκπέμπουν πτητικές οργανικές ενώσεις.

Για τσιμεντοκονίες τιμές επικοινωνήστε μαζί μας

Ενδιαφέρεστε και εσείς για πατητή τσιμεντοκονία; Θέλετε να δείτε μερικά δείγματα δουλειάς ώστε να σιγουρευτείτε για το τελικό αποτέλεσμα. Επισκεφτείτε την ενότητα με τα έργα μας όπου μπορείτε να δείτε μερικά δείγματα από δουλειές που έχουμε ολοκληρώσει με απόλυτη επιτυχία.

Περισσότερες Πληροφορίες για την πατητή τσιμεντοκονία

Τι είναι η πατητή τσιμεντοκονία και πότε πρωτοεμφανίστηκε;

Για αρκετό κόσμο ο όρος της πατητής τσιμεντοκονίας είναι άγνωστος, ενώ δεν είναι λίγοι και εκείνοι που την συγχέουν με την απλή τσιμεντοκονία. Προκειμένου να ξεκαθαρίσουμε λίγο τα πράγματα για εσάς, παρακάτω θα σας δώσουμε μερικές αναλυτικές πληροφορίες. Η απλή τσιμεντοκονία αποτελεί ένα υλικό που χρησιμοποιείτε κυρίως ως γέμισμα για την εξομάλυνση μιας επιφάνειας ή ως ενδιάμεση στρώση. Αντιθέτως η πατητή τσιμεντοκονία είναι το υλικό που χρησιμοποιείται ως τελική επίστρωση και χρησιμοποιείται κυρίως για την αισθητική αναβάθμιση μιας επιφάνειας.

Αν και μια τεχνική που εφαρμόζεται αρκετά στις μέρες μας προκειμένου να προσδώσει ένα μοντέρνο στυλ σε έναν χώρο, οι ρίζες της πατητής τσιμεντοκονίας κρατάνε από πολύ παλαιότερα. Η παραδοσιακή αυτή τεχνική εφαρμόστηκε κυρίως σε κατασκευές στα ελληνικά νησιά, ενώ αντίστοιχα αρκετές χώρες διαθέτουν παρόμοιες τεχνικές. Η διαφορά της ελληνικής τεχνικής από τις υπόλοιπες παρουσιάζεται κυρίως στο υλικό που χρησιμοποιείται στη σύνθεση, αφού εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες στις οποίες θα εκτεθεί.

Η χρήση της τεχνικής στο πέρασμα του χρόνου

Αρχικά η τεχνική της πατητής τσιμεντοκονίας χρησιμοποιήθηκε σε αποθηκευτικούς χώρους και αποθήκες καθώς και επαγγελματικούς χώρους όπου η στεγανότητα του χώρου ήταν απαραίτητη. Επιπροσθέτως, στα νησιά των Κυκλάδων γνώρισαν ιδιαίτερη ανάπτυξη σε μια πληθώρα κατασκευαστικών εφαρμογών, όπως σε σκάλες, πηγάδια κλπ.

Ο λόγος που η τεχνική της τσιμεντοκονίας γνώρισε τόσο μεγάλη άνθιση ήταν φυσικά η μεγάλη ανθεκτικότητα και η υψηλή αισθητική που παρέχει σε έναν χώρο. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που αρκετές εφαρμογές της τεχνικής μένουν ανέπαφες ακόμη και μετά το πέρασμα δεκαετιών. Ένα πολύ σημαντικό που θα πρέπει να τονίσουμε είναι ότι η ανθεκτικότητα της σπατουλαριστής τσιμεντοκονίας εξαρτάται από το υπόστρωμα στο οποίο θα γίνει η εφαρμογή της καθώς και το υλικό με το οποίο θα σφραγιστή. Εφαρμόζοντας τα κατάλληλα υλικά, με μια λεπτή στρώση τσιμεντοκονίας μπορούμε να εξασφαλίσουμε ένα άριστο αποτέλεσμα με τεράστια αντοχή στον χρόνο.

Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Η εταιρεία μας διαθέτει μια πολυετή εμπειρία με άριστη εξειδίκευση στους ελαιοχρωματισμούς, τις τεχνοτροπίες καθώς και κάθε είδους κατασκευές υψηλής αισθητικής. Έτσι και κατά την εφαρμογή της πατητής τσιμεντοκονίας, εφαρμόζουμε όλες μας τις γνώσεις και την εμπειρία προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο φυσικά θα διαρκέσει μέσα στον χρόνο. Η τεράστια αντοχή της τεχνικής μας και η διαχρονικότητα είναι και τα βασικά στοιχεία τα οποία σας εξασφαλίζουν εγγυημένα αποτελέσματα.

Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι κάθε πατητή τσιμεντοκονία δεν είναι ίδια με τις υπόλοιπες. Η ποιότητα του κάθε υλικού είναι πολύ σημαντική και κάνει πραγματικά την διαφορά. Στην εταιρεία μας, βασικός μας στόχος είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας και των άριστων προδιαγραφών σε όλα μας τα υλικά. Η «συνταγή» της επιτυχίας μας είναι εγγυημένη και οι πολυάριθμοι ικανοποιημένοι πελάτες μας είναι η απόδειξή μας. Εφαρμόζοντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και τα πλέον κατάλληλα υλικά, είμαστε σε θέση να εξασφαλίσουμε άριστα αποτελέσματα σε κάθε εφαρμογή.

Τέλος, αν και η ποιότητα αποτελεί το Α και το Ω σε κάθε εργασία μας, δεν είναι το μόνο στο οποίο δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση. Σκοπός της πατητής τσιμεντοκονίας δεν είναι μόνο να εξασφαλίσουμε ένα ανθεκτικό αποτέλεσμα που θα αντέξει στο χρόνο. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα άριστο αισθητικό αποτέλεσμα που θα αναβαθμίσει και θα ανανεώσει τον χώρο σας. Έτσι, ο συνδυασμός ποιότητας και αισθητικής είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Για δείγματα πατητής τσιμεντοκονίας επισκεφτείτε τα έργα μας όπου θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Προετοιμασία πριν την εφαρμογή

Η προετοιμασία πριν την εφαρμογή της σπατουλαριστής τσιμεντοκονίας είναι καθοριστικής σημασίας για την ποιότητα του τελικού αποτελέσματος. Το έμπειρο συνεργείο μας θα φροντίσει να εξασφαλίσει όλες τις προδιαγραφές της επιφάνειας στην οποία θα εφαρμοστεί, ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη αντοχή και ανθεκτικότητα. Συγκεκριμένα, θα φροντίσουν ώστε το υπόστρωμα να είναι στεγνό και καθαρό από κάθε μορφή σκόνης ή βρωμιάς ενώ θα σιγουρευτούν και για το είδος του υλικού και κατά πόσο μπορεί να υποστηρίξει άριστα το τελικό αποτέλεσμα. Ένα λάθος το οποίο οδηγεί σε πατητές τσιμεντοκονίες χαμηλότερης ποιότητας, είναι η βιαστική τοποθέτηση του υλικού χωρίς να γίνει η απαραίτητη προετοιμασία πριν την εφαρμογή. Στην εταιρεία μας κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό, αφού σε κάθε εργασία μας δίνουμε την απαραίτητη προσοχή ώστε να μην γίνεται κανένα απολύτως λάθος. Αυτός είναι και ο λόγος που όλοι οι πελάτες μας είναι ικανοποιημένοι στον μέγιστο βαθμό.

Διαδικασία εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας

Η διαδικασία εφαρμογής της πατητής τσιμεντοκονίας είναι αρκετά απλή εάν το συνεργείο αποτελείται από έμπειρους τεχνίτες με εξειδίκευση στον τομέα αυτό. Ο λόγος που μια τόσο αποδοτική και αισθητικά άριστη τεχνική δεν είναι αρκετά διαδεδομένη είναι η έλλειψη έμπειρων τεχνικών που να γνωρίζουν πώς να την εφαρμόζουν. Η εταιρεία μας διαθέτει τους πιο έμπειρους τεχνίτες εξασφαλίζοντας τα βέλτιστα αποτελέσματα σε κάθε έργο που αναλαμβάνουν. Από το αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της επιφάνειας,  μέχρι την τελική επίστρωση του βερνικιού, θα φροντίσουμε για την το τέλειο αποτέλεσμα.

Η εφαρμογή της τεχνικής μπορεί να γίνει σχεδόν σε κάθε επιφάνεια όπως για παράδειγμα να αντικαταστήσει μια παλιότερη τσιμεντοκονία, να εφαρμοστεί πάνω από μάρμαρο μωσαϊκό ή πλακάκια καθώς και σε κάθε είδος γυψοσανίδας. Είτε θέλετε να την εφαρμόσετε σε εσωτερικό χώρο είτε σε κάποιον εξωτερικό, το αποτέλεσμα είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει. Ο περιορισμός της εφαρμογής της θα λέγαμε ότι είναι κυρίως το ξύλο καθώς και υποστρώματα τα οποία έχουν την ικανότητα να διαστέλλονται. Ο λόγος άλλωστε είναι προφανής. Για την εξασφάλιση των βέλτιστων αποτελεσμάτων της τεχνικής, θα πρέπει η επιφάνεια στην οποία θα εφαρμοστεί η πατητή τσιμεντοκονία να είναι σταθερή, στεγνή και καθαρή. Το τελικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί και από το πόσο επίπεδη είναι η επιφάνεια.