Προετοιμασία Χώρου

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, πριν από κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού, όταν ο χώρος είναι κατοικημένος, πραγματοποιείται κάλυψη και φύλαξη επίπλων και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων. Προσέχουμε και διατηρούμε πάντα καθαρό τον χώρο χρησιμοποιώντας όλα τα κατάλληλα μονωτικά υλικά.

  • Επικαλύπτουμε με νάιλον και χαρτί τους χώρους που πρόκειται να εργαστούμε.
  • Τοποθετούμε αυτοκόλλητη ταινία και στα κοψίματα με κάσες, πόρτες και παράθυρα. Οι χαρτοταινίες χρησιμοποιούνται ευρέως στις εργασίες ελαιοχρωματισμού τόσο για την προφύλαξη επιφανειών όπως κουφώματα, έπιπλα, γυψοσανίδες από την μη εσκεμμένη βαφή τους όσο και ως προς την χρήση τους σε διάφορες τεχνοτροπίες ή διαχωρισμούς επιθυμητών χρωματικών συνδυασμών στους τοίχους των δωματίων.
  • Πάντα χρησιμοποιούμε τα σωστά εργαλεία, σπάτουλες και ρολά, για το είδος του έργου που θέλουμε να πετύχουμε.
  • Σε κάθε έργο δουλεύουμε τακτικά, καθαρά, συμμαζεύουμε και απομακρύνουμε τα υλικά που χρησιμοποιήσαμε με την ολοκλήρωση των εργασιών.
  • Ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας πλήρως χωρίς να αφήσουμε σημείο που δεν είναι στην ίδια ποιότητα με το υπόλοιπο έργο.

Γιατί είναι απαραίτητο το βάψιμο σπιτιού ανά τακτά χρονικά διαστήματα;

Το βάψιμο σπιτιού αποτελεί έναν από τους πιο άμεσους, οικονομικούς και κυρίως αποτελεσματικούς τρόπους να προσθέσετε αξία σε ένα ακίνητο. Είτε πρόκειται για δική σας χρήση είτε θέλετε να νοικιάσετε τον χώρο σας, ή ακόμη και για να τον πουλήσετε, ένα σωστό βάψιμο θα ανεβάσει αυτομάτως την αξία του.

Εάν λοιπόν θέλετε να ανανεώσετε τον χώρο σας ώστε να σας «κρατάει» περισσότερο στο εσωτερικό του και να σας κάνει να αισθάνεστε όμορφα, μια ανανέωση στο χρώμα σίγουρα θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Δεν υπάρχει λόγος να καταβάλετε περιττά έξοδα ώστε να ανακαινίσετε το εσωτερικό του χώρου σας.

Οι υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών και οι τεχνοτροπίες που σας παρέχει η εταιρεία μας, θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τον χώρο σας αμέσως και με πολύ μικρό κόστος.

 

Για χώρους προς πώληση ή ενοικίαση…

Εάν πάλι αναζητάτε αγοραστές ή ενοικιαστές για το ακίνητό σας, σίγουρα μια περιποιημένη εμφάνιση στο εσωτερικό και το εξωτερικό των τοίχων θα δώσει μεγαλύτερη αξία. Τον τελευταίο καιρό μάλιστα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει με απόλυτη επιτυχία και άμεσα αποτελέσματα, τους ελαιοχρωματισμούς για ενοικιαζόμενους χώρους μέσω Airbnb. Η νέα αυτή μόδα ενοικίασης χώρων έχει βοηθήσει αρκετούς ιδιοκτήτες κατοικιών ώστε να αυξήσουν τα έσοδά τους.

Ωστόσο, λόγω του συστήματος κριτικών που εφαρμόζεται μεταξύ των χρηστών της συγκεκριμένης πλατφόρμας, ο σχηματισμός μιας ωραίας εικόνας στον ενοικιαστή είναι απαραίτητη.

Με τις υπηρεσίες μας καταφέρνουμε να αναδείξουμε τον χώρο σας με τον καλύτερο τρόπο και να σας βοηθήσουμε ώστε ο επισκέπτης να αποκομίσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Άλλωστε ένας άρτια βαμμένος χώρος είναι πολύ πιθανότερο να αφήσει θετικές εντυπώσεις σε ένα επισκέπτη από ότι ένας χώρος με ξεβαμμένους και απεριποίητους τοίχους.