Σχετικά με εμάς

Η εταιρεία μας επί σειρά ετών δραστηριοποιείται σε κάθε είδους εφαρμογή επισκευαστικών υλικών και χρωμάτων για την αποκατάσταση και συντήρηση εσωτερικών και εξωτερικών επιφανειών, με στόχο την υψηλή ποιότητα και αισθητική. Παρέχουμε υπηρεσίες ελαιοχρωματισμού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και όλη την Ελλάδα.

Οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί. Είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε για έναν επαγγελματικό χώρο για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας για να εκτιμήσουμε το κόστος και να κάνουμε την προσφορά μας.

Το προσωπικό της εταιρίας μας αποτελείται από περισσότερους από 40 ανθρώπους, εξειδικευμένους τεχνίτες και υποστηρίζεται από ένα στόλο φορτηγών έτοιμων να μεταφέρουν τα μηχανήματα μας.

Βάψιμο σπιτιού
3 10

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές υπηρεσίες, ιεραρχώντας τες από την αρχή μέχρι το τέλος. Από την εκτεταμένη προετοιμασία μέχρι τον εξονυχιστικό καθαρισμό, προσφέρουμε εργασία που δεν μπορείτε παρά να την αγαπήσετε. Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται – για αυτό και επανέρχονται σε εμάς και μας προτείνουν σε φίλους και συνεργάτες. Παρέχουμε υπηρεσίες εξωτερικού και εσωτερικού ελαιοχρωματισμού. Επικοινωνήστε ώστε να έρθουμε στο χώρο σας για μια δωρεάν εκτίμηση τιμής.

Εν ώρα εργασίας

Σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, πριν από κάθε εργασία ελαιοχρωματισμού, πραγματοποιείται κάλυψη και φύλαξη επίπλων ηλεκτρικών συσκευών και ηλεκτρονικών εγκαταστάσεων. Προσέχουμε και διατηρούμε πάντα καθαρό τον χώρο, χρησιμοποιώντας όλα τα κατάλληλα μονωτικά υλικά και εν συνεχεία επιλέγουμε τα καλύτερα χρώματα για το βάψιμο του σπιτιού σας.

Η εταιρεία μας επί σειρά πολλών ετών, παρέχει εγγυημένες λύσεις ελαιοχρωματισμών καθώς και κάθε είδους εφαρμογή επισκευαστικών υλικών, προκειμένου να αποκαταστήσουμε και να ανανεώσουμε έναν εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Η εμπειρία και η εξειδίκευση είναι και τα μυστικά της επιτυχίας μας. Το πλήθος των εργασιών που απαριθμεί η εταιρεία μας μέχρι σήμερα εκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα, την Πάτρα, τα Ιωάννινα και άλλες περιοχές της ηπειρωτικής Ελλάδας.

Γνωρίζουμε πολύ καλά αυτό που κάνουμε και οι επιτυχημένες μας δουλειές είναι η απόδειξή μας. Οι ελαιοχρωματισμοί που σας παρέχουμε χαρακτηρίζονται για την τελειότητά τους σε κάθε τους πτυχή. Το άρτια εκπαιδευμένο μας προσωπικό είναι σε θέση να σας παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς. Υπηρεσίες όπως εσωτερικό και εξωτερικό βάψιμο, τεχνοτροπίες, πατητή τσιμεντοκονία κλπ.

Για εμάς η κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε είναι ξεχωριστή και πρωταρχικό μας μέλημα είναι η καλή συνεργασία με στόχο να αποτυπώσουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο όσα εσείς έχετε φανταστεί για το βάψιμο τον χώρο σας, διατηρώντας σε υψηλό επίπεδο την ποιότητα της εφαρμογής των υλικών και του αισθητικού αποτελέσματος.

Από την εκτεταμένη προετοιμασία μέχρι τον εξονυχιστικό καθαρισμό, προσφέρουμε εργασία που δεν μπορείτε παρά να την αγαπήσετε. Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται για αυτό και επανέρχονται σε εμάς, μας προτείνουν σε συνεργάτες και φίλους.

Παρέχουμε υπηρεσίες ελαιοχρωματισμών, βάψιμο σπιτιού, τεχνοτροπίες, πατητή τσιμεντοκονία, εφαρμογές δομικών υλικών υδρομωνόσεις κ.α.

Οι υπηρεσίες μας
Μερικοί από τους πελάτες μας