Σίγουρα μπορείτε να βάψετε τους τοίχους σας με ένα απλό χρώμα, και θα καταλήξετε με ένα πολύ ωραίο δωμάτιο. Αλλά μερικές φορές, θέλετε να πάτε πέρα ​​από το “ωραίο”. Αν είστε έτοιμοι να κάνετε κάτι πολύ ιδιαίτερο με το ντεκόρ του χώρου σας, γιατί να μην εξετάσετε τη χρήση μίας τεχνοτροπίας.

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές ελαιοχρωματισμού που όταν εφαρμοστούν σωστά, το αισθητικό τους αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό. Για να επιτευχθεί όμως αυτό, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, γνώση και πολύ μεράκι. Το συνεργείο μας διαθέτει τα κατάλληλα άτομα που μπορούν να εφαρμόσουν τις τεχνικές αυτές, ώστε το αποτέλεσμα να είναι όπως ακριβώς το θέλετε.

Αν σκοπεύετε να βάψετε το το εσωτερικό του σπιτιού σας, μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το χρώμα του χώρου σας είναι για μας πολύ σημαντική υπόθεση.

Τεχνοτροπίες Τιμή

Είτε πρόκειται για μια κατοικία, είτε για έναν επαγγελματικό χώρο για εμάς το κάθε έργο παραμένει πάντα μια ξεχωριστή δημιουργική εμπειρία. Γι’ αυτό και δε μπορούμε να καθορίσουμε εκ των προτέρων μια τιμή. Μπορούμε όμως να έρθουμε ΔΩΡΕΑΝ στο χώρο σας, και μετά από εκτίμηση του έργου να σας κάνουμε την προσφορά μας.

Για εμάς οι πελάτες μας έχουν τον πρώτο λόγο και παρέχουμε πρότυπη υποστήριξη σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί.Καλέστε μας στο Σταθ: 210 263 5464 ή Κιν: 693 417 7077 για μια δωρεάν εκτίμηση του κόστους.Ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΟΙΧΟΥ

Το βάψιμο εσωτερικού τοίχου μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από απλά να αποφασίσει κανείς για ένα χρώμα και αν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ένα πινέλο ή ένα ρολό. Με λίγες διακοσμητικές τεχνικές, μπορείτε να δημιουργήσετε οπτικά ενδιαφέροντα τελειώματα χρησιμοποιώντας τους αγαπημένους σας συνδυασμούς χρωμάτων και σχεδίων.

 

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ ΞΥΛΟΥ

Κάποιοι προτιμούν τη φυσική ξύλινη κατάσταση, αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις όπου η τεχνοτροπία ξύλου προσθέτει στυλ και κάνει το έπιπλο πιο ελκυστικό, κομψό ή μοντέρνο. Η βαφή μπορεί επίσης να προσθέσει μια ρετρό όψη.

ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΑ ΤΖΑΚΙΟΥ

Μήπως το παλιό σας τζάκι από κόκκινο τούβλο μειώνει την αισθητική του υπόλοιπου δωματίου σας; Μην απελπίζεστε – βάψτε. Η τεχνοτροπία τζακιού μπορεί να εκσυγχρονίσει την εμφάνισή του και να εισάγει νέα ζωή στο σαλόνι σας. Επιλέξτε ένα χρώμα βαφής που βελτιώνει την παλέτα χρωμάτων του δωματίου σας και το στυλ διακόσμησης. Τα ελαφρύτερα χρώματα βαφής τείνουν να κάνουν ένα μικρό τζάκι να φαίνεται μεγαλύτερο, ενώ τα πιο σκούρα χρώματα θα βοηθήσουν να ζεσταθεί ένα μεγάλο τζάκι. Εφαρμόζουμε όλες τις τεχνοτροπίες όπως: τεχνοτροπία με σφουγγάρι, σακούλα, στόκο, νάυλον… Διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία διακόσμησης γερμανικής και ελληνικής εισαγωγής, σε πληθώρα αποχρώσεων και σχεδίων (africa, stucco veneziano, courasanit κ.ά.). Μπορείτε να δείτε από κοντά όλες τις τεχνοτροπίες εφαρμοσμένες σε δείγματα ενός τετραγωνικού μέτρου στον χώρο μας. Μπορείτε, επίσης, να προμηθευτείτε και το αντίστοιχο φυλλάδιο και να επιλέξετε από εκεί την τεχνοτροπία που επιθυμείτε.

Εμείς από την πλευρά μας θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε για την κάθε τεχνοτροπία και να σας συμβουλέψουμε τόσο για το σχέδιο, όσο και για την απόχρωση, αλλά και να σας δείξουμε συνδυασμούς που έχουν ήδη εφαρμοστεί.

Για τεχνοτροπία τοίχου τιμές επικοινωνήστε μαζί μας

Ενδεικτικά έργα